ALKEMIAN EXODUS

Kirja kertoo uuden maailmanjärjestyksen eli vatikaanin, keskuspankkien, illuminatin, vapaamuurareiden ja muiden okkultistisien salaseurojen toiminnasta. Siitä, kuinka he suunnitelleet vuosisatoja omaa agendaansa.

Venäläisen sotavangin kanssa lapsen saanut Anni päätyy karjalaisen kylän syrjäseudulle vakoojaksi epäillyn Olgan luokse. Hän kuulee ikiaikaisesta rikollisesta verilinjasta vastaorganisaatioon loikanneen venäläisen naisen uskomattoman tarinan: Israelin kahdentoista kadonneen heimon 1. Mooseksen kirjan paljastamat tähtikuviot, maahan suhteutettavan profetian – alkaen Gizan pyramidien mallisesta Orionin vyöstä.”Mikään Niilin suiston astronomisesti erehtymättömien pyramidien tai sfinksin sijainnissa ei ole sattumaa. Minuutti ja muutama sekunti alle 30 astetta pohjoista leveyttä ei ole erhe, mittaajan huolimaton käsi.

Tällä arkkitehdillä oli silmää elliptiselle geometrialle ja aurinkovuodelle. En pitkästytä sinua aurinkokuntamme jäljittävällä matematiikalla”, hän sanoi, “tahdon vain, että tiedät.”Sinä päivänä on oleva Herran alttari keskellä maata, Egyptissä, vierellään rajalla Herran patsas (Jesaja 19).

Lunasta henkilökohtainen kopio tästä ainutlaatuisesta teoksesta

Hanki oma kopiosi kirjasta nyt. Voit ladata oman kirjasi pdf-tiedostona heti tilauksen jälkeen. Kiinnostavia ja tajunnanräjäyttäviä lukuhetkiä!

Hinta nyt: 7,90€

Maksutavat: Stripe tai Paypal

Tilausehdot